Stepping Stones

Cand cineva intra in viata ta, trebuie sa intre sa construiasca un imperiu, nu sa creeze ruine!

Sa intri in viata cuiva este mai mult decat o responsabilitate.

Intri in viata cuiva cand esti pregatit, cand ai sufletul curat, cand tot ce iti doresti fata de cineva se reflecta si in actiunile tale. Cred ca mai ales cand ajungi la o anumita varsta, ai adunat suficiente experiente astfel incat sa intelegi ca patrunzi in viata unui om ca intr-un templu. Intri in viata unui om ca sa construiesti un imperiu si nu ca sa creezi ruine.

Fiecare lucru pe care il faci corect fata de omul de langa tine, il faci in primul rand corect fata de tine, iar tot ce faci gresit fata de el, faci gresit mai ales fata de tine. Toate alegerile se rasfrang asupra ta si vorbesc despre ceea ce esti tu.

In mod normal ajungi intr-un punct al vietii in care incepi sa simti lucrurile la un alt nivel. Incepi sa intelegi ca a fi langa un om nu se rezuma doar la fluturii de inceput. A exista langa cineva inseamna a construi in el ceea ce ai vrea sa construiasca si el in tine.

Acum nu mai este doar despre sex si nebunie. Acum este despre linistea inimii, este despre a fi tu, simplu si relaxat, in preajma fiintei alese. Acum este vorba despre evolutia interioara, este despre o crestere a sufletului pe care poate nici nu reusesti sa o intelegi pe moment, dar pe care sigur o deslusesti pas cu pas alaturi de persoana aleasa.

Evolutia ta ca si fiinta te va face sa intelegi ca inseland asteptarile celuilalt nu vei face decat sa iti ingreunezi existenta. Te afli in punctul in care faci lucrurile corect sau nu le mai faci. Oamenii nu trebuie sa raneasca inimi, trebuie sa le hraneasca.

Nu exista dragoste care paleste, exista dragoste neglijata. Viata este plina de neprevazut, dar intelepciunea deciziilor se afla in tine. Iubirea este precum un copil pe care il hranesti pentru a creste mare si sanatos. Iubirea e cumulul de caramizi pe care pui mana pentru a da forma si fond.

Sa comunici, sa te simti implinit, sa te simti fericit, sa atingi implinirea inimii, cand te uiti in ochii celuilalt sa iti poti spune: ‘da, daca ar fi sa o iau de la capat, tot cu tine as lua-o’.

Sa stii sa inalti zidurile unei fortarete…! Pe locul unor foste ruine, tu sa ridici templu, iar asa cum il construiesti, asa sa iti aduca bucuria.

Love,

Oana Dor

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus