Om(enie)

Imi plac oamenii care transmit caldura si apropiere, imi plac oamenii care poarta o modestie aparte in port si in vorba. Imi plac oamenii care adopta aroganta doar in momentele in care situatia o cere. Sunt oameni cu care nasti apropiere de la primele priviri. Sunt oameni cu care te asemeni si cu care te regasesti, oameni care iti definesc fiinta si starea. Imi plac chipurile senine, indiferent de povara pe care o cara. 

Oamenii reusiti sunt cei care au cunoscut greul, dar care au pastrat binele in ei. Consider ca oamenii care traiesc in armonie cu ei si cu cei din jur, au o luminozitate exceptionala in jurul lor si fara sa ceara, ii atrag pe ceilalti. Imi plac oamenii care nu uita de unde au plecat si cum au ajuns unde au ajuns.

Imi plac oamenii care devin modele, oamenii care sunt demn de urmat, oamenii care trateaza succesul, dar si esecul cu aceeasi seninatate. Imi plac oamenii cu adevarat intelepti, imi plac oamenii care cauta sa inteleaga si care nu judeca. Judecata vorbeste despre felul de a fi al omului, despre o rautate interioara nedefinita. Intelepciunea se masoara prin capacitatea de a intelege lucrurile mai departe de aparenta. Omul intelept intelege profunzimea problemelor posibil existente in altii. 

Ador oamenii care deschid usi, viziuni, care sprijina cu bunavointa, dar care si cearta atunci cand este cazul. Ii iubesc pe cei care critica intr-un mod constructiv si nu doar dintr-o pura placere de a fi rautaciosi. ‘Este vorba de mania sfanta, care zideste, nu darama’! 

Ma inspira oamenii a caror agresivitate in vorba si fel de a fi este scazuta spre inexistenta. De ei imi dau seama ca pot imparati lumea si pe ei ii identific cu invataturile Domnului. Imi plac oamenii care inteleg ca ceea ce te defineste cu adevarat este interiorul si nu materialul vietii. 

Nu cred in toleranta fara limite, dar cred in oamenii care cauta echilibrul perfect. O toleranta extrem de crescuta te poate duce la aceeasi distrugere precum rautatea. 

Sa stii sa duci omul pierdut pe drumul salvator, asta-i pentru mine omul bun! E nevoie sa te uiti atent in ochii unui om pentru a realiza cine si ce este.

Love,

Oana Dor

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus