Je ne sais quoi…

Femeile au acel ‚Je ne sais quoi’, au acel al saselea simt care nu le inseala aproape nicidoata.
Nu stiu daca am fost inzestrate cu un dar sau cu un blestem. Cand ceva nu este in regula, mai ales cand vorbim de relatii, parca ceva in interiorul nostru tresare de neliniste. Parca apar intrebari si raspunsuri in acelasi timp. Sunt sigura ca ai trait acest gen de momente, momente in care brusc ai simtit ceva, un zvac in capul pieptului care nu ti-a dat pace pana nu ai gasit raspunsul adevarat.
Femeia este ‚dotata’ cu intuitie. Gandirea intuitiva are la baza emotia si stim ca femeile sunt dominate de partea emotionala. Datorita sau din cauza intuitiei, primim niste semnale care rareori sunt gresite.
Cum ponderam aceste presentimente?! Le lasam sa iasa la suprafata, riscam sa fim numite ‚nebuna’, ‚paranoia’, ‚exagerata’ sau asteptam momentul oportun pentru a ne convinge ca ceea ce simtim se ancoreaza sau nu (Doamne ajuta) in realitate?
De multe ori dam frau liber sentimentelor intuitive si ne facem rau. Acestor momente trebuie sa le aloci un moment de respiro, un moment in care sa te linistesti, sa iti dai timp sa te asculti asa cum trebuie astfel incat sa actionezi cel mai corect. Stiu ca nu e usor, stiu ca iti vine sa actionezi la primul impuls, dar crede-ma nu faci bine. Tot tu iesi sifonata din treaba aceasta.
Simti adevarul, simti minciuna, simti parsivii, simti prefacutii, simti cand ‚something smells fishy’. Daca nu simti, pur si simplu nu stii sa te asculti. Fa liniste si o sa simti.
Allan Pease spune: ‘Dotarea senzoriala superioara a femeii alege si analizeaza informatiile, iar capacitatea creierului sau de a le transfera rapid de la o emisfera la alta o face mai experta in sintetizarea si descifrarea semnalelor verbale, vizuale si a altor semne. De aceea majoritatea barbatilor au probleme atunci cand intentioneaza sa le minta pe femei, mai ales cand li se adreseaza direct.’ Asa ca, femeia nu poate fi vrajita decat daca asa vrea ea sa se intample.
Femeia stie cand este iubita sau cand este neiubita, cand este inselata sau mintita, cand este dusa cu zaharelul. Daca lasa ca totul sa dea inainte desi ea simte ca lucrurile nu stau bine, sa stii ca face asta pentru ca vrea ea, nu pentru ca nu cunoaste deja adevarul – se aplica in orice tip de relatie inter-umana.

Pana la urma, intuitia chiar este o super putere a femeii…daca stii sa-i dai ascultare si sa o controlezi, iti modelezi pasii si viata.

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus