In(TU)ition

 

Sunt alegeri care intr-o fractiune de secunda iti pot schimba intreaga viata. Sunt alegeri mici, dar cu impact mare asupra existentei.

Alegerile, precum monezile, au doua fete; o fata poate fi succesul, iar cealalta poate fi esecul. Cand te afli la o rascruce de drumuri si esti nevoit sa alegi, fa loc intuitiei. Intuitia se manifesta si iti vorbeste in diverse moduri, trebuie doar sa stii sa o asculti, sa o simti, sa o vezi. Am invatat ca intuitia nu trebuie ignorata, ca ea este simtul care iti poate decide viata la cel mai bun mod. Intuitia este ca o mama, care sopteste la urechea copilului toate vorbele bune, de implinire si fericire, toate vorbele care il tin departe de necazuri si neimpliniri. E vocea cea mai sincera si mai curata. Intuitia este o bucatica din Univers ascunsa in fiinta ta, o bucatica ce se deschide pentru ca tie sa iti fie bine.

Ti s-a intamplat sa te afli in fata unui moment in care nu ai stiut ce sa alegi? Si ti s-a intamplat sa simti cum organismul, interiorul iti dau semnale in privinta modului de a alege?!

Mi s-a intamplat de multe ori sa nu imi ascult intuitia, mi s-a intamplat sa iau decizii pe care intuitia imi urla sa nu le iau si am respins ocazii pe care tot ea imi soptea ca imi vor deveni succes sau bucurie. Toate momentele in care ignori intuitia, iti vor deveni regrete mai devreme sau mai tarziu. Cand ceva din interior iti spune ‘fa asta’, atunci FA-O! Nu mai sta pe ganduri, nu mai cantari, nu te mai gandi la riscuri, esecuri. Interiorul ti-a vorbit cu pozitivitate, ti-a dat ‘DA-ul’ castigator! Nu il ignora, caci regretele nu le mai sterge nimeni.

Fata cealalta, cand intuitia iti spune ‘stai’, atunci fa bine si pune frana, opreste-te, stai pe loc sau chiar intoarce-te pe calcaie! Caci ceva-ul acela din tine, bucatica aceea magica, stie cu exactitate ce iti va face bine si ce nu.

Daca vreodata te intrebai care iti este cea mai buna prietena, vin eu cu raspunsul: intuitia! Ea este prietena care nu te va parasi niciodata. Nu ii simti prezenta?! Atunci faci prea mult loc unui zgomot exterior. Fa liniste in jurul tau si atunci o sa apara.

Acorda atentie primului sentiment pe care il ai in legatura cu orice situatie care se iveste in viata ta. Primul sentiment este intotdeauna raspunsul corect, adevarul. Cand vei vedea ca intuitia si-a facut treaba cu adevarat, cand vei crede in ea, vei primi si mai multe semnale.

Vei intalni oameni care vor rade ironic daca le vei spune ce iti transmite intuitia. Este reactia celor ce se tem. Ignora-i!

Love,

Oana Dor

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus