Inceput sau sfarsit

O relatie poate insemna inceputul sau sfarsitul tau.

Este inceputul tau atunci cand exista o completare care mentine relatia pe drumul comun, pe drumul bun, pe drumul catre implinirea reciproca.

O relatie este sfarsitul tau atunci cand simti ca diferentele legate de felul de a fi, gusturi, placeri, dorinte, devin evidente si isi spun cuvantul din ce in ce mai tare.

Fiecare dorinta neimplinita a ta va refula mai devreme sau mai tarziu. Este doar o chestiune de timp. Cand incepi sa simti ca tu nu mai esti tu langa partener, atunci incepe sfarsitul tau. Atunci iti dai seama ca te afli intr-o stransoare.

Inceputul tau este atunci cand simti ca te dezvolti in acelasi sens, inceputul tau e atunci cand simti ca traiesti mai mult in fiecare moment.

Relatiile pot fi inceput sau sfarsit. Relatia potrivita te face sa infloresti, iar cea gresita te va face sa palesti. Nu vei mai zambi la fel, nu te vei mai bucura la fel, vei simti din ce in ce mai acut ca nu iti mai gasesti locul.

Sunt relatii in care unul din parteneri este el in continuare, nu a renuntat la lucrurile care il fac sa se simta bine, linistit si implinit, iar starea de confort nu i-a fost deranjata. Iar celalalt partener este posibil sa fi renuntat la tot ce a fost el, la momente si intamplari ce ii implineau inima, ce ii aduceau bucurie, zambet in suflet si pe chip.

Te intreb pe tine…tu iti doresti pentru viata ta un inceput sau un sfarsit?! Relatiile in care el si ea sunt diferiti pe mai multe trepte, viitorul nu suna bine. Vei accepta la inceput toate acele diferente ce iti par neimportante. Exact acelea pe care le-ai ignorat, vor deveni cu timpul cele mai evidente.

Nu putem nega ceea ce suntem, ceea ce am fost, modul in care am fost obisnuiti sau crescuti. Tu esti tu si ai nevoie de o persoana care sa iti fie completare intru totul: in gandire, viziune, placeri, neplaceri.

Iti place sa stai in varful patului sa vezi un film? Atunci si lui ar trebui sa ii placa. Iti place sa il iei de mana sa iesiti doar voi la un restaurant sau la un pahar de vin, atunci ar trebui ca si pe el sa il bucure asta. Vrei sa te distrezi sau sa faci o escapada absolut brusc?! Ei bine, si el ar trebui sa fie incantat si sa iti spuna ‘hai, dragostea mea’. Pentru ca da, o relatie totala este despre a fi pe aceeasi lungime de unda. Nu sunteti?! Atunci unul cu siguranta va fi trist la un moment dat, iar tristetea va naste frustrare, iar frustrarea va duce la separare.

Vrei ca o relatie sa iti fie inceput?! Alege-ti un om dupa chipul si asemanarea ta.

Si da…oamenii pot fi complet diferiti, dar isi pot dori atat de mult frumosul incat vor construi o cale comuna din ceea ce detine si isi doreste fiecare.

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus