Grow and glow

Cum privesti relatia, asa te priveste si ea pe tine. Ceea ce ceri de la relatie, de la omul de langa tine, aceea vei primi. Te multumesti cu putin, vei primi putin. Este o simpla lege a Universului.

Relatia trebuie sa te dezvolte pe mai multe niveluri. Persoana de langa tine pune bazele unor lucruri noi in tine. Omul potrivit te ajuta sa cresti pe diverse planuri: fie ca este vorba de planul spiritual, sufletesc, psihic, intelectual sau de ce nu, material.  O relatie este un schimb de iubire, afectiune, este un schimb de interese. Totul se desfasoara in jurul acestui concept ‘interes’. Interesul de a primi ceea ce oferi, interesul de a castiga o anumita implinire. Nimeni nu vrea sa iasa in pierdere din acest joc. Fiecare fiinta are anumite cerinte, fiecare om este multumit de aspecte diferite. Pe masura ce nevoile nu iti sunt satisfacute, pe masura ce iti este teama sa emiti pretentiile si dorintele tale, lucrurile nu vor lua o forma buna.

Intr-o relatie nu este gresit sa iti doresti mai bine, mai mult sau mai bun. Intr-o relatie este gresit sa nu iti mai doresti nimic. Este gresit sa vrei sa ramai la acelasi nivel. Este gresit sa te plafonezi, sa nu evoluezi. 

Oamenii potriviti te conduc foarte usor catre noi idealuri, catre noi ambitii, iti pot schimba traiectoria vietii, iti dicteaza in cele mai pure forme, noi viziuni si dorinte. Un om nepotrivit te mentine la acelasi nivel sau mai rau, te duce in jos.

Unii vor spune ca evolutia ca si persoana tine doar de dorinta proprie si de efortul propriu. Da, pana la un punct. Atunci cand apare un partener, din doi se creeaza un nou intreg. Jumatatea ce se alatura tie, trebuie sa scoata ceea ce este mai bun din tine. Este un rol reciproc tacit, totul trebuie sa vina de la sine. Nu este nimic impus, nimic prestabilit. Evolutia in doi catre mai bine trebuie sa fie un dat natural. 

Femeile care cer mai mult sunt de cele mai multe ori judecate {de catre oameni slabi}. Femeile care au pretentii mi se par cele mai curajoase si increzatoare in propriile forte. Cand ceri inseamna ca stii ce oferi. Cand ceri inseamna ca stii clar cine esti, ce te multumeste, ce iti trebuie pentru a evolua. Femeile care cer, au anumite standarde. Cand ma refer la ‘cer’, nu ma refer neaparat la partea materiala. Ma pot referi, asa cum am spus mai sus, la multe alte lucruri. Fiecare cere ceea ce il defineste. De ce sa nu primesti ceea ce te inalta, ceea ce te cladeste si te dezvolta?! De ce sa primesti mai putin decat stii ca meriti?! Vor trece prin viata ta oameni care vor cataloga drept defect modalitatea ta de a pune problema. Pe acestia lasa-i sa treaca asa cum vin. Acestia sunt genul de oameni care te tin pe loc. 

Imi place simplitatea, dar urasc mediocritatea. Ceea ce nu ma satisface, nu ma duce departe. Cred ca asa este in cazul multora. Intr-o relatie u just gotta grow and glow!

Atat barbatii, cat si femeile, trebuie sa ceara ceea ce stiu ca merita si isi doresc!

 

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus