The Books! Femei care alearga cu lupii

O carte ca o gura de aer pentru toate femeile. O carte care iti deschide calea catre adevarul vesnic, asupra interiorului profund al femeii.

‘Femei care alearga cu lupii’, nu este doar o carte, ci este o deschidere de drumuri pentru cele ratacite, pentru cele care simt lucruri pe care nu le inteleg. Este o carare dupa care bajbaiai si pe care atunci cand o gasesti, parca incepi sa respiri un alt aer.

E cartea care parca iti da curaj, parca iti pune aripi si parca trezeste in tine o incredere de sine pe care nici nu stiai ca o ai.

‘Femei care alearga cu lupii’ este despre femeile din intreaga lume, din toate timpurile si despre interiorul comun care le uneste. Cu ajutorul ei vei intelege cum societatea a inhibat si inca mai inhiba natura femeii, cum fetitelor li se impun anumite tipare, modele, fel de a fi, de a reactiona. 

Daca la primele randuri am fost sceptica in privinta cartii, dupa primul capitol am realizat ca ar trebui sa fie o carte de capatai pentru orice fiinta de sex feminin si daca ma gandesc mai bine, ar trebui sa o deschida si barbatii care isi doresc sa cunoasca femeia in profunzimea sa. Este pentru acei barbati care nu trateaza partenerul cu superficialitate, care inteleg ca implinirea este data de o intelegere reciproca a interiorului.

Cartea analizeaza femeia si natura ei salbatica pana la cel mai profund substrat.

Nu pierde nimic din vedere si cred ca substanta si scopul sunt intarirea si trezirea femeilor de pretutindeni. 

O carte psihologica pe care trebuie sa o citesti cu creionul in mana, pentru a sublinia pasajele importante si a asimila mai bine esenta ei. Prin ea vei reflecta asupra ta, asupra trecutului tau, a prezentului si a viitorului. Asupra schimbarilor benefice pe care trebuie sa le aduci in viata ta, te va ajuta sa modifici pattern-uri, sa iesi din idei prestabilite. 

Vei descoperi pasaje in care inima iti va tresalta: uneori de bucurie, alteori de tristete, dar cel mai frumos vei simti cum iti tresalta cand vei gasi pasaje care iti vor reintari sperantele, iti vor da curaj si ambitie. Cu siguranta este o carte ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca ta, e o carte ce trebuie recitita in momentele in care simti ca te ratacesti. Este ca un Nou Testament al femeilor.

Si voi incheia cu un fragment pe care l-am si inscris la finalul cartii. Este un fragment care am simtit ca ma arde in suflet si pe care l-am asimilat instant pentru ca este unul din lucrurile in care cred cu tarie, si anume:

“Cand ochii nu mai stralucesc, sufletul se pierde”.

Va doresc sa va inconjurati de tot ce va face sufletul sa straluceasca si sa va rupeti cu usurinta de tot ceea ce va intuneca fiinta! Viata este despre astazi, despre cat de bine esti acum. Cat de bine esti astazi, cat de frumos stralucesti acum, iti asigura binele, frumosul si stralucirea de maine.

Eu am achizitionat cartea de pe:

https://www.elefant.ro/femei-care-alearga-cu-lupii-povesti-si-mituri-ale-arhetipului-femeii-salbatice_0ed7dce6-cced-470d-8298-bebb4796bdff?gclid=EAIaIQobChMIsJqL3c_w5AIVhcCyCh27LQ04EAAYAyAAEgLN_fD_BwE

 

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus