Martie si Ea, femeia..

Martie – luna in care totul renaste, in care tot ce este la interior parca obtine un alt sens, o alta daruire. Cheful de viata renaste, parca iesi dintr-o lunga amorteala si reincepi sa zambesti cu sufletul. Chiar daca inca esti invaluita de vreme rece, o caldura aparte iti inunda sufletul si parca firicele de optimism si bucurie rasar din adancul inimii.
Si este luna ta fata draga, este luna dedicata sensibilitatii femeii, este luna dedicata mamei, este luna dedicata facerii, a nasterii, a daruirii de viata.
Este luna in care te rog sa te intrebi: ‚Sunt ceea ce merit sa fiu?’. Da-ti valoare, fii ceea ce esti, cere ceea ce meriti sa ai, fa totul pentru a deveni ce iti doresti sa devii. Invata sa te pretuiesti in orice moment, invata sa te ridici din greutati, invata sa iti fii echilibru. Iti spun sa nu te multumesti cu putin pentru ca viata este doar un firicel dintr-o clepsidra. Bucura-te de fiecare moment pe care il traiesti. Chiar si atunci cand plangi, plangi cu tot sufletul. Lasa-ti incarcarea in acel moment, in acel spatiu, apoi ridica-te si mergi inainte mai puternica, mai hotarata, mai determinata sa pasesti pe carari pavate cu bine si frumos.
In tot si in toate tu trebuie sa fii cea mai de pret fiinta, fa-ti tu tie loc pentru a inflori, pentru a fi fericita. Nu stiu ce ai invatat pana la acest punct, dar viata nu e despre a te multumi doar cu ceea ce ai. Viata este despre a sti sa slavesti tot ce detii, dar este si despre a lupta pentru a deveni mai mult si mai bine.
Draga mea, tu nu accepta ceea ce iti raneste inima, draga mea, tu nu accepta ceea ce iti aduce nefericirea si draga mea…nu accepta sa fii considerata mai putin decat stii ca esti. Da-ti voie sa cresti, da-ti voie sa fii inconjurata de oameni ce te ajuta sa te dezvolti si care iti ghideaza pasii spre a fi cea mai buna si frumoasa varianta a ta.
Femeie frumoasa, fii frumoasa la exterior, dar hraneste-ti interiorul. Plimba-te, citeste, deschide-ti spiritul catre o alta intelegere. Fii mai buna, lasa in spate toate judecatile, toate nedreptatile. Zambeste-le ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat! Stiu…este greu, dar iti promit ca vei pune caramida cu caramida la propria-ti fericire. Tu singura dai liniste si implinire vietii tale!
Femeie frumoasa, nu te compromite! Chiar esti tot ceea ce ai!

Love, Oana DOR!

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus