Un barbat nu trebuie sa fie un barbat bun pentru tine. Un barbat trebuie sa fie un barbat bun pentru el.

Barbatul bun pentru el va fi bun si pentru tine. Barbatul bun pentru el se dezvolta, creste, vrea mai mult de la el, cere mai mult de la existenta lui decat simplul respiro. Un barbat bun se creste pe el pentru ca apoi sa poata creste langa tine.

Pe barbatul bun nu iti vei dori sa il schimbi, nu iti vei dori sa fie altceva decat ceea ce este. Barbatul bun constientizeaza singur ce probleme are, cauta singur sa isi repare greselile, sa isi completeze lacunele si sa dezvolte partile ce il reprezinta ca fiind un om de calitate.

Barbatul bun si-a cantarit experientele si trairile, stie catre ce vrea sa se indrepte si ce vrea sa devina. Nu mai are rabdare pentru jocuri, jumatati de masura si trairi in treacat. Barbatul bun se aseaza la masa rotunda, iti prezinta ceea ce este si deschide calea catre o viziune comuna. De barbatul bun nu tragi, de el nu te rogi, de la el nu cersesti. El pur si simplu stie cand si cum sa actioneze, din instinct, sentiment si experienta.

Nu cunosc perfectiunea si nici nu mi-as dori, dar cunosc barbati care tind catre ea, cunosc barbati care au depasit omenescul prin dorinta de a fi tot ce e mai bun pentru ei si pentru cei de langa. Si atunci iti pot spune cu incredere…cauta barbatul bun sau bunul si binele din el.

Si iti mai spun un secret: nu poti avea totul, dar poti fi matura si iti poti raspunde unor intrebari esentiale. Cu ce pot trai si cu ce nu pot trai? Ce este mai important pentru mine atunci cand vine vorba de omul de alaturi?

Eu te indrum catre bunatate. Experienta cu oamenii si trairile imi spun ca e mai buna decat toate…restul le faci, le dobandesti, le creezi…

 

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus