Schita in iubire

Iubirea este linistea sufletului si a mintii.

In iubire te simti protejat, mangaiat, pretuit. Iubirea matura este menita sa te faca sa zambesti din rarunchii fiintei. Iubirea matura te face sa treci de fluturii de inceput intr-un mod atat de natural si de firesc, incat nu simti schimbarea. Nu simti ca ai ajuns in punctul in care nu mai ai nevoie sa ai fluturii ce te gadila pe interior. Pur si simplu ai ajuns in punctul in care exista o fericire interiora tihnita, exista o completare a sufletului si a existentei. Devine o amestecare de fiinte, o contopire a idealurilor, a sentimentelor si a viziunilor.

Iubirea completa nu te lasa sa te intrebi “oare ma aflu in locul potrivit?” Iubirea completa nu lasa loc indoielilor, tristetilor, framantarilor. Iubirea completa nu te lasa sa te macini, sa fii cuprins de nelinisti si frici. Iubirea completa te imbraca intr-o mantie de curaj, iti da aripi si avant in a fi tu. Iubirea este despre intelegere, despre respect si zambet al inimii. Iubirea ACEEA este despre a comunica din priviri, miscari si gesturi. EA este cea care te face sa fii TU. Un tu fericit cu existenta ta, un tu fericit de fiecare zi, de fiecare atingere, de fiecare clipire. In iubirea ACEEA nu te plafonezi, nu te plictisesti, in EA totul este mai usor, mai bun si mai frumos. In EA simti ca nimic nu te poate atinge.

Iubirea despre care iti vorbesc nu este un ideal. Este realitate. Si iti spun sa nu te opresti pana cand nu o gasesti. Nu face un compromis din viata ta. Nu te multumi cu ceea ce nu iti completeaza cu adevarat existenta.

Iubirea: in ochii tai e sclipirea existentei celuilalt!

 

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus