Empower{ed} Women

 

Women empower other women?! Nu! Complet gresit. Este o sintagma ce nu se prea potriveste cu realitatea. Sau se potriveste, dar foarte rar si cand se intampla, se exprima in mod corect asa: “Empowered women, empower women”.

Foarte putine femei sunt capabile de a oferi apreciere unei persoane de acelasi sex. Foarte putine femei detin atat de multa stabilitate in propria persoana incat sa poata oferi suport, sustinere si cuvinte de lauda. In privinta majoritatii, realitatea este dezolanta.

Realitatea despre femei? Cele mai multe rele peste masura. Realitatea despre femei? Cele mai multe se incrunta daca se simt amenintate de catre tine. Realitatea despre femei? Sunt invidioase pe ceea ce cred ele ca faci mai bine decat ele. Cele mai multe sunt invidioase daca simt ca atragi atentia mai mult decat trebuie. Cele mai multe sunt frustrate de ideea ca o femeie care este si frumoasa poate fi si desteapta. Cele mai multe femei cauta minusurile altor femei si niciodata plusurile. Femeile ce cred in alte femei, femeile ce admira cu adevarat alte femei, sunt cele puternice, increzatoare in ceea ce sunt. Cele sigure pe ele stiu ca aprecierea lor fata de alta femeie este un semn clar al puterii lor. Si aici repet sintagma din paragraful de inceput: ‘EMPOWERED WOMEN, EMPOWER WOMEN’!

Sa zambesti piezis atunci cand trece prin fata ta o tipa faina, sa iti dai coate atunci cand isi pastreaza discretia, sa o analizezi din cap pana in picioare cu o privire ironica {din pura rautate}, te face pe tine sa fii nul, te face pe tine sa te anulezi ca si existenta. Te face pe tine sa iti pierzi din valoare, din integritate.

O femeie desteapta, intotdeauna va admira. O femeie desteapta va recunoaste intotdeauna valorile din alta femeie.

Femeile faine, cu viziune, vor face intotdeauna echipa cu altele ce sunt dupa chipul si asemanarea lor.

In foarte multe femei, rautatea este o resursa infinita. In foarte multe femei exista teama ca le poti lua locul {care loc?!}. Exista femei care tocmai pentru ca iti vad potentialul, fac orice ca sa ti-l anuleze. Dar nicio grija! Femeile misto au intotdeauna solutii!

Women! Empower your sisters! 

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus