Viata. Un azi continuu

 

Viata este o explozie de emotii si trairi, este un cumul de sanse si ocazii, este un joc al deciziilor, riscurilor si alegeri potrivite sau nepotrivite.

Viata este un sambure de nisip dintr-o clepsidra. Astazi esti sus, in varful gramezii si te scurgi usor printre alte firicele de nisip. Valul nisipos te poarta prin bucurie, tresaltare, tristete, sfasiere. Te poarta prin nou, te conduce catre intamplari constructive sau distructive, te invaluie cu mireasma pomilor de Mai – infloresti in situatii ce te bucura, ce te fac sa cresti sau palesti in momente in care sperantele te parasesc precum petalele ciresilor.

Viata este un acum continuu pe care tu alegi cum il traiesti.  Povesti, capitole, intamplari – alege sa presari peste toate un zambet, o emotie. Lasa fiecare zi sa fie o bataie intensa a inimii, o tresarire fara margini. Inchipuie-ti cum esti un ghiocel ce naste dupa zilele friguroase de iarna, un boboc de floare zgribulit. Un boboc ce isi deschide usor zambetul catre lume.

Fii frumusetea ce o cauti in altii, fii binele ce ai vrea sa il primesti! Fara teama, fara stangacie, poarta-te cu incredere, curaj si ambitie. Fa-ti coborarea cat mai lina si mai frumoasa in calatoria prin clepsidra vietii. 

Te rog, creeaza-ti un AZI CONTINUU de neuitat. Aminteste-ti ca viata este un azi ce trebuie trait la cel mai frumos mod, viata este un azi in care trebuie sa inspiri bucurie si sa expiri multumire! 

Viata si frumusetea ei, depind de tine! Doar de tine!

 

With all my heart,

Oana Dor

 

 

Articole create 21

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole similare

Începe să tastezi termenul de căutare mai sus și apasă Enter pentru a căuta. Apasă ESC pentru a anula.

Înapoi sus